Leerling in het zonnetje!

 
Emmie Sluiter, startgerechtigd voor het Z1!
 

Nu gaan we trainen met stang en trens, alle oefeningen loopt hij in draf al perfect door. Nu nog de puntjes op de i in de galop en dan gaan deze twee toppers de ring in! Veel succes Emmie, trots op jullie!!!

 

 

 

Facebook

Volg Paard goed voor elkaar op:

 

INSTRUCTIE:
Instructie kan bij u aan huis gegeven worden in de regio Hoekse-Waard en omstreken of op mijn vaste locatie in Strijen. Tijdens de lessen maak ik gebruik van een WAP instructie-set (walking around publisher) zodat u altijd helder en duidelijk de aanwijzingen kan verstaan.

De instructie is doelgericht en wordt aangepast aan het niveau en de leeftijd van de ruiter/amazone.

De lessen zijn op basis van vertrouwen, het is belangrijk dat er een prettige relatie is tussen de instructie en de ruiter/amazone.

Alle paardenrassen zijn welkom, elke combinatie is uniek en bied mogelijkheden.

Rijdt u liever niet alleen, ook een groepsles is mogelijk.

ZITLESSEN:
Om de hulpen goed aan je paard over te brengen is een correcte houding en zit van belang. Om een correcte houding en zit aan te leren, nemen we het paard aan de longe. Het paard moet makkelijk over de rug voorwaarts bewegen, zodat de ruiter of amazone zich volledig kan concentreren op houding en zit. Om de ruiter bewust te maken en aan te leren maak ik gebruik van de Centered Riding technieken.

WEDSTRIJD BEGELEIDING:
Veilig thuis trainen of op een wedstrijd een proef rijden maakt vaak bij veel combinaties een groot verschil. Spanning van de ruiter en een andere omgeving laten het paard anders reageren, met als gevolg teleurstelling en/of frustratie bij de ruiter. We kunnen als team stap voor stap jullie problemen weg nemen. Vervolgens ga ik met je mee op wedstrijd en zal ik jullie begeleiden richting de gewenste prestatie. Op wedstrijd gaan moet leuk zijn en niet eindigen in een dag vol spanning en frustratie.

ANGSTEN OVERWINNEN:
Het overwinnen van angsten is lastig maar zeker haalbaar. Door speciale technieken toe te passen, (deze zijn per combinatie verschillend) en het geven van de juiste instructie, wil ik het vertrouwen (terug) zien te krijgen, zodat u weer met plezier op uw paard stapt.

CLINICS:
Regelmatig organiseren wij, samen met verenigingen en/of pensionstallen, diverse clinics. Vooral de proefgerichte clinic is populair. De combinatie rijdt de gewenste proef en vervolgens nemen we een half uur de tijd om de combinatie en de proef te verbeteren. Een andere mogelijkheid, is de schrik en obstakel clinic, het paard vertrouwt maken met klapperend plastic, geluiden ect. Veel dressuurruiters vinden het leuk als afwisseling voor het paard, om met balkjes en kleine hindernissen te trainen, speciaal hiervoor heb ik de vertrouwd met de hindernis clinic.

JURY:
Al meer dan 10 jaar jureer ik voor de KNHS, door deze ervaring kunnen wij ter voorbereiding van je wedstrijd proefgericht trainen om de puntjes op de i te zetten.

UITBRENGEN/TRAINEN VAN UW PAARD:
Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw paard verder te trainen? Of wilt u graag u paard hoger of beter geklasseerd hebben? Als u wilt kan ik uw paard in training nemen op mijn locatie of op de gewenste locatie. Indien nodig mag ik uw paard direct in de klasse Z uitbrengen.

SCHEREN:
Paarden met veel winterhaar zitten vaak beter in hun vel als ze hun dikke jas uit hebben, scheren kan bij u op locatie.

Heeft u interesse in één van deze diensten neem geheel vrijblijvend contact op!